غلامعلی حداد عادل؛ در آیین اختتامیۀ پانزدهمین دورۀ جایزۀ ادبی جلال آلاحمد با اشاره به این که در شصتمین سالگرد انتشار کتاب «غربزدگی» جلال آلاحمد هستیم گفت: جلال یکی از افراد جهتبخش به زندگی من بود و خوشحالم که امروز نماد نویسندگی پس از انقلاب شده است.
به گزارش روابطعمومی فرهنگستان زبان و ادب فارسی؛ غلامعلی حداد عادل گفت: امیدوارم در معرفی و بزرگداشت جلال آلاحمد بکوشیم چرا که اهمیّت جلال را باید از نسل ما پرسید. وقتی کتاب «غربزدگی» در سال ۱۳۴۱ منتشر شد؛ در آستانۀ ورود به دانشگاه بودم و این اثر به ما مصونیّت در برابر فضایی که در انتظارمان بود بخشید. جلال یکی از افراد جهتبخش به زندگی من بود و خوشحالم که امروز نماد نویسندگی پس از انقلاب شده است.
حداد عادل با اشاره به رشد آثار ادبی در دورۀ انقلاب اسلامی گفت: از پدیدآمدن این همه کتابِ خواندنی ادبی در فضای دینی و انقلابی و ایرانی خوشحال هستم. در دهۀ ۵۰ و ۶۰ ما دربهدر دنبال کتاب داستانی بودیم تا بخوانیم و معرفی کنیم و در عالم دینی، پرداختن به ادبیات در این سبک جدید است و به برکت انقلاب اسلامی این همه نویسندۀ خوشفکر، فرهنگ خود را در آثارشان به رشتۀ تحریر درمیآورند.
وی در پایان با اشاره به تعطیلی پایتخت بهدلیل بارش برف گفت: امروز خود را به مطالعۀ آثار یکی از نامزدهای نهایی جایزۀ جلال، یعنی کتاب «پاییز آمد» نوشتۀ گلستان جعفریان اختصاص دادهام و جا دارد از پدیدآورندۀ این اثر تقدیر کنم.