پنجشنبه، سوم تیرماه ۱۴۰۰، با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمدجواد حقشناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، سیّد مصطفی موسوی، شهردار منطقه۹، ائمه جماعات و مدیران شهری، آیین رونمایی سردیس و پلاککوبی خیابان دکتر بدرالزمان قریب، عضو پیوستۀ فقید فرهنگستان زبان وادب فارسی، در مرکز آموزشهای شهید حیدری (خانۀ مشق) منطقۀ ۹ انجام پذیرفت.
در ابتدای این نشست، شهردار منطقه، ضمن خوشامدگوئی به حاضران در جلسه، با اشاره به اینکه تغییر نام خیابان «اجتماعی» به بدرالزمان قریب با هماهنگی شواری اسلامی شهر تهران صورت گرفته است، گفت: طبق توافق شهرداری تهران با وزارت دفاع بهمنظور استفاده از بخشی از پادگان جی برای مسیرهای ترافیکی، معبری در انتهای بلوار استاد معین با ۴ باند ایجاد شد که ۲ باند آن به فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اختصاص داده یافته است.
وی افزود: در این راستا مقرر شد خیابانی که تا پیش از این خیابان اجتماعی خوانده میشد، پس از همفکری و ارسال پیشنهادهای رسیده، به کارگروه نامگذاری شورای شهر، به نام بانو بدرالزمان قریب، که از مفاخر ایرانزمین هستند، نامگذاری شود.
در این نشست همچنین دکتر غلامعلی حداد عادل تغییر نام اماکن و مراکز عمومی بعد از انقلاب را نشاندهندۀ تغییر ارزشها دانست و عنوان کرد: بسیاری از کوچهها و معابر شهرها به نام شهدا مزین شده است تا از یاد نبریم امنیت و آسایش امروز ما مدیون خون شهداست.
وی در ادامه گفت: شایسته است از گنجینۀ مفاخر علمی و ادبی کشور در نامگذاری معابر استفاده شود، چنانچه شاهد اقدام پسندیدۀ شهرداری منطقۀ ۹ هستیم که خیابانی مهم را به نام بانو بدرالزمان قریب نامگذاری کرده است. من بهعنوان عضو فرهنگستان زبان و ادب از این اقدام شهردار منطقۀ ۹ در نامگذاری خیابانی به نام بانو بدرالزمان قریب قدردانی میکنم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ابراز امیدواری کرد این اقدام شهرداری، بتواند الگویی برای تکریم بزرگان و پاسداشت یاد و نام مفاخر فرهنگ ایران اسلامی باشد.